Vacature 3 Onderwijsassistenten (totaal 2,0 fte)
woensdag 17 mei 2023

Voor het nieuwe schooljaar zoeken we 3 onderwijsassistenten ter ondersteuning van zowel de leerlingen als de docenten.

Heb jij affiniteit met leerlingen en ga je graag het contact met hen aan in een lessituatie, dan is het misschien wel interessant voor je om als onderwijsassistent op het Odulphuslyceum aan de slag te gaan. Als onderwijsassistent help je leerlingen en docenten, in de les, in de klas en dat doe je aan de hand van de lesvoorbereiding van de vakdocent. Daarnaast verzorg je ook andere activiteiten met groepen leerlingen bijvoorbeeld op het gebied van bepaalde basisvaardigheden en mediawijsheid. Ook fungeer je als vliegende keep en verzorg je hand -en spandiensten ten behoeve van het onderwijsproces. Het opvangen van klassen en toezicht houden, horen hier ook bij. 

Onze beoogde kandidaat voor deze functie heeft pedagogische/didactische kennis alsook vaardigheid in het assisteren en begeleiden van leerlingen, kan goed samenwerken, heeft een flexibele instelling en beschikt over organisatievaardigheden.

Zoals het er nu naar uitziet, ga je aan de slag als onderwijsassistent in een nieuw team van circa drie collega’s. Binnen dit team krijg je veel ruimte om jouw taak vorm te geven en daarom zoeken we collega’s die proactief zijn en samen met ons de taak van onderwijsassistent verder kunnen doorontwikkelen. Integriteit en loyaliteit sluiten aan bij de kernwaarden van de school.

Salarisindicatie schaal 6, periodiek wordt bepaald volgens CAO
Werkdagen/tijden in overleg
Werktijdfactor 0,5-0,8 fte

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Kristel de Kort (conrector vwo onderbouw) via kdkort@odulphus.nl of telefonisch op werkdagen via 013-5426652.

Solliciteren?
Jouw sollicitatie kun je tot uiterlijk 1 juni a.s. indienen via deze link:

We kijken uit naar je reactie!!

Terug naar overzicht