Schooltoernooi Olympic Moves
dinsdag 19 oktober 2021

Dit jaar nemen we als school voor het eerst deel aan Olympic Moves, de grootste schoolsportcompetitie van Nederland. Olympic Moves laat scholieren tussen de 12 en 19 jaar kennismaken met diverse vormen van sport en laat hen het plezier van samen sporten beleven. In een sfeer van Olympische waarden en passend bij de belevingswereld van jongeren kunnen zij zich via Olympic Moves fysiek, maar ook sociaal verder ontwikkelen. Er doen inmiddels ruim 350 middelbare scholen aan mee, wat bijna de helft is van alle scholen in Nederland. 

Leerlingen van het Odulphuslyceum kunnen zich dit jaar inschrijven voor de sporten voetbal, floorball, volleybal en dansen. Voor iedere sport wordt er onderscheid gemaakt in onderbouw en bovenbouw teams. Alle leerlingen hebben vorige week informatie gekregen van hun eigen LO-docent. De toernooien vinden plaats in de tweede helft van het schooljaar.

Inschrijven is mogelijk tot maandag 1 november via deze link.
Bij inschrijving van een leerling kan het zijn dat we een beroep op ouder(s), verzorger(s) willen doen met betrekking tot het vervoer naar de toernooien. 

Groeten, de docenten Lichamelijke Opvoeding

Terug naar overzicht

Ander nieuws

125 jaar Odulphuslyceum
woensdag 06 september 2023
Fijne Paasdagen
vrijdag 29 maart 2024
Geslaagde projectmiddag havo 2
vrijdag 29 maart 2024
Takeover Fontys Pulsed
dinsdag 26 maart 2024
Spreken is zilver …
donderdag 14 maart 2024
Iftar - dinsdagavond 2 april
vrijdag 08 maart 2024
Feestelijke dag van de literatuur
donderdag 29 februari 2024