Zij-instromers Nieuwe leerlingen

Met zij-instromers bedoelen we iedereen die in een andere klas wil instromen dan de brugklas.

Veel leerlingen willen de overstap maken van 4 vmbo naar 4 havo, na het behalen van hun diploma. Daar zijn speciale afspraken over gemaakt binnen de regio Tilburg. Daarom hebben we voor hen een speciale pagina gemaakt: KLIK HIER om er te komen.  

Vanwege het grote aantal aanmeldingen vorig jaar hebben we weinig plaats voor overige zij-instormers in het schooljaar 2017-2018. We vinden het jammer, maar het is helaas de realiteit. We hebben daarom een nieuwe aanmeldprocedure opgesteld.

Heb je interesse om in te stromen in klas 2, 3, 4, of 5, neem dan contact op met de betreffende coördinator (via de mail of per telefoon 013-5426652).

2 vwo: mevr. Simone Steuns
3 vwo: dhr. Kees Verstraten

4 vwo: dhr. Luc Rongen
5 vwo: dhr. Marcel van Broekhoven 

2 en 3 havo: mevr. Cobine Ramaekers 
4 havo: mevr. Eef Denissen

We plaatsen je dan op een wachtlijst. In mei hebben we naar aanleiding van de eerste prognose zicht op het aantal plaatsen per afdeling. Op grond daarvan nodigen we leerlingen van de wachtlijst uit voor een intake gesprek. In juli weten we pas definitief of er plaats is. Mocht dit het geval zijn dan nodigen we je samen met een van je ouders uit om je te komen inschrijven.